PIVNÍ MANÉVRY 2016

Přecházíme na novou výčepní technologii a od 21.4.2016 používáme jediný kohout na světě který dokáže natočit "hladinkové pivo„. U této příležitosti jsme pro Vás uspořádali čtyřdenní hody pro chmelojedy a pivohlty, na kterých můžete ochutnat jídla vhodná k pivu, nebo mňamky dochucené pivem - kolena, žebra, bramboráky, selečí bok, pivní guláš.

Pivohlti můžou ochutnat ze sedmi druhů piv z produkce Plzeňského Prazdroje.

- PILSNER URQUELLE 12% Ležák

- VELKOPOVICKÝ KOZEL 12% - Ležák

- GAMBRINUS 12% - Nepasterizovaný

- RADEGAST - 12% - RYZE HOŘKÁ Prémium

- MASTER - 18%

- GAMBRINUS 11% EXCELENT

- GAMBRINUS 10% Nepasterizovaný

21.4. od 18:00 – se koná odborný pokec u PIVA o PIVU - zábavná přednáška nejen pro pivoznalce od vrchního sládka Plzeňského pivovaru - Pavla ZÍTKA, kde se dozvíte zajímavosti, která o pivu nevíte. Jek správně čepovat piva, jak pivo degustovat, nebo co je to šnyt či hladinka

 

PIVNÍ HODY PRO CHMELOJEDY

U příležitosti PIVNÍCH MANÉVRŮ jsme pro Vás uspořádali čtyřdenní hody pro chmelojedy a pivohlty, na kterých můžete ochutnat jídla vhodná k pivu, nebo mňamky dochucené pivem - kolena, žebra, bramboráky, selečí bok, pivní guláš, polévku ze šlupek či pivní chipsy s dipem.