ZVĚŘINOVÉ HODY - 20.2. - 22.2.2015

      Chcete-li se dobře pobavit, poznat a ochutnat novinky z gastronomie, tak právě pro vás jsou na tento víkend připravený ZVĚŘINOVÉ HODY  na KOCANDĚ - 20.2. - 22.2.2015 s novým kreativním ŠÉFKUCHAŘEM Standou... držitelem řady ocenění a také zlaté medaile za svíčkovou. Jednou z pozvánek šéfkuchaře z řady lehkých předkrmů je „ Parfait z daňka s želé portského vína a ostružinovou omáčkou „ hlavní chod „ Jelení steak s liškovým ragů a bramborové tarte „ a jako sladké na závěr určitě nezklame „Pošírovaná hruška s vinnou redukcí a vanilkovou zmrzlinou“

       U mě Standa boduje už s předkrmy a polévkou : Zvěřinová pečená paštika v listovém těstě s Cumberland omáčkou, Divoká myslivecká klobása, na Kocandě uzená a rozpečený domácí rozmarýnový chléb, Bažantí polévka , nebo Smetanová polévka z pečených kaštanů. Příprava pokrmů nejmodernější gastro technologií, kreativní zdobení jídel, ale i rozmanitá nabídka mas, to jsou hlavní taháky na zvěřinové hody na Kocandě. I ten největší labužník v menu najde své, jako je například „ Stehno na víně ze zajíce, z argentýnských stepí,  Grilovaný mufloní hřbet připravený metodou sous-vide s vanilkovoostružinovou omáčkou a bramborové lokše, nebo Medailonky z jeleního hřbetu se sušenými švestkami,brusinkovou omáčkou a mandlové krokety. „ Atmosféru hodů doladí obsluha v selských krojích a páteční zábava s živou hudbou - W – MUSIC.

 

ZVĚŘINOVÉHO MENY