DEGUSTAČNÍ MENU NA KOCANDĚ 6.4.2017

Přátelé dobrého jídla a kamarádi KOCANDY, hledáte gastronomický zážitek, dárek pro partnera, zajímáte se o trendy moderní gastronomie, nebo jen chcete strávit příjemný večer se svými přáteli ?
Po loňském vydařeném gastrovečeru, jsme právě pro Vás připravili na KOCANDĚ " DEGUSTAČNÍ 7CHODOVÉ MENU ", které Vám společně s naším týmem představí, hostující šéfkuchař PETR ANTOŠ. Gastrovečer proběhne - ve čtvrtek 6. dubna 2017. Společně se sommelierem z vinařství Bzenec jsou připraveni pohladit vaše chuťové pohárky a potěšit gastronomickým zážitkem od 18 do 22 hodin. Každou půlhodinu Vám bude servírován jeden chod, který uvede sám šéfkuchař PETR ANTOŠ a vhodné víno Vám vybere sommelier Patrik Diviš.
Celé " DEGUSTAČNÍ 7CHODOVÉ MENU " společně s degustací vín stojí 890,-Kč/osobu, nebo zvýhodný VOUCHER pro dvě osoby za 1.380,-Kč, kdy ušetříte 400,-Kč. Pro zájemce je nutná rezervace a zakoupení menukarty předem v restauraci KOCANDA Děčín.

Menu karta

VOUCHER

DÁREK z KOCANDY se slevou 400,-Kč.
Celé " DEGUSTAČNÍ 7CHODOVÉ MENU " společně s degustací vín stojí 890,-Kč/osobu, nebo zvýhodněná vánoční vstupenka pro dvě osoby za 1.380,-Kč, kdy ušetříte 400,-Kč

 

 

 

 

 


ARCHIV - DEGUSTAČNÍ MENU NA KOCANDĚ 7.4.2016

Po Staročeských, Selských a Velikonočních hodech, po úspěšném Valentýnském a Josefovském menu jsme pro Vás připravili na KOCANDĚ gastronomický zážitek. Náš šéfkuchař Lukáš Krepčík si pro Vás připravil " DEGUSTAČNÍ 7CHODOVÉ MENU ", které Vám společně se svým týmem představí ve čtvrteční večer, 7. dubna 2016. Společně se sommeliérem z vinařství Bzenec jsou připraveni pohladit vaše chuťové pohárky a potěšit gastronomickým zážitkem od 18 do 22 hodin. Každou půlhodinu Vám bude servírován jeden chod, který uvede sám šéfkuchař L. Krepčík a vhodné víno Vám vybere sommeliér Patrik Diviš. Každé představované víno bude zároveň i součástí receptu podávaného chodu. Celé " DEGUSTAČNÍ 7CHODOVÉ MENU " společně s degustací vín stojí 550,-Kč/osobu a je nutná rezervace a zakoupení menukarty předem v restauraci KOCANDA Děčín.

Šéfkuchař z Kocandy LUKÁŠ KREPČÍK

LUKÁŠ KREPČÍK

Elitní šéfkuchař Lukáš Krepčík představuje absolutní špičku ve svém oboru. Gastronomický poradce vyznamenaný mimořádným oceněním AKC ČR za přínos gastronomii, držitel mnoha zlatých medailí a nejvýnamnějších kulinářských ocenění v ČR i v zahraničí, člen předsednictva AKC ČR . Životním mottem jeho exkluzivního kulinářského umění je: „Vařím srdcem a s precizností.″ Podílel se i na akcích pro 10.000 osob. Je zkušeným a mnohaletým kapitánem gastrotýmu Bidvest a gastronomickým poradcem.

 


VOCHER - JAKO VHODNÝ DÁREK PRO PARTNERY ČI BLÍZKÉ

Prodej VOUCHERŮ končí v pondělí 4.4. 2016 v 15:00

K moderní gastronomii patří i kvalitní vybavení kuchyně