BURGER

Telecí CHEESEBURGER se sýrem Chedar a Telecí JALAPEÑO BURGER s papričkami

Ochutnejte naše, na KOCANDĚ,  vymazlené nadité telecí burgery. Pod rozpečenými domácími bulkami se ukrývají lahodné ingredience přesně podle vašeho gusta. Na spodní bulku začínáme domácí majonézou a salátovým lůžkem společně s kyselou okurkou či papričkami JALAPEÑO, následuje na Kocandě umleté a vychucené telecí maso s Chedarem. Pro šťavnatost celého burgeru přidáváme čerstvá rajčata a cibulové chutney, pokládáme slaninové chipsy a přiklápíme horní bulku s BBQ marinádou. K rozmanitosti chutí pomáhají oku lahodící cibulové kroužky a kukuřičný klas. Slámové hranolky s CRISP úpravou jsou posledním doplňkem této parády. K dokolnalosti už chybí jen tanková plzeňská 12%

Na Kocandě umlété a vychucené telecí maso, neobsahují žádné separáty, kůže, ,,éčka“, ani chuťové náhražky. Dochucujeme pouze solí, pepřem a sodovkou. 

 

Telecí CHEESEBURGER se sýrem Chedar a zeleninou, cibulové kroužky, kukuřice, hranolky................219,-Kč

Telecí JALAPEÑO BURGER s papričkami a zeleninou, cibulové kroužky, kukuřice, hranolky.................219,-Kč

KOLENO

Pašíkovo předuzené pomalu pečené koleno z grilu s hořčicí, křenem a okurkou 

Ochutnejte a poznejte výhody naší nové technologie přípravy předuzeného KOLENE, marinovaného ve vakuu a tepelně připravené v konvektomatu, nebo v HOLD-O-MATU. Technologie jak připravit koleno, aby se zákazníkovi dostalo na stůl do 30 minut: čerstvé, křupavé, ale štavnaté narůžovělé a hlavně masité. Při standartním pečení je ztráta přes 50% váhy a při opakovaném ohřívání se masa vysouší, tuhnou a gumovatí. Naší technologie jsme dosáhli ztráty do 25% váhy. Masa připravujeme ve vakuu, dlouhodobém pečení (12- 14 hod) při nízkých dodávkách. K této masité lahůdce doporučujeme Rozpečený křupavý česnekový chléb - 1/4 bochníčku a jako odmašťovač Plzeňskou 12%.  

Pašíkovo předuzené pomalu pečené koleno z grilu s hořčicí, BBQ marinádou, křenem a okurkou ........249,-Kč

 * doporučujeme rozpečený česnekový chléb

Za dokonalostí receptury jsou roky úprav, ochutnávání a promaštěných pupíků